Recent Changes

Thursday, April 27

Saturday, March 10

 1. page home edited ... Que el Departament d'Educació garanteixi que tots els centres del país, i no únicament els que…
  ...
  Que el Departament d'Educació garanteixi que tots els centres del país, i no únicament els que actualment tenen les infraestructures o el poder adquisitiu adient, puguin participar en el Pla.
  Κατασκευή Ιστοσελίδων
  SEO
  Γυαλιά Ηλίου

  (view changes)

Monday, January 2

 1. page Articles d'opinió edited Ordenats segons data de publicació (els més recents primer) Ordenados por fecha de publicación (lo…
  Ordenats segons data de publicació (els més recents primer)
  Ordenados por fecha de publicación (los más recientes primero)
  {http://www.induagua.com/Medios/pulgar.jpg} Lectureswhat is a cover letterLectures imprescindibles
  Actualitzat el 16/09/09
  Els més actuals
  ...
  13/5/09 EL PAÍS. Fabricantes españoles para los ordenadores
  13/5/09. EL PAÍS. Las telecos creen imposible el plan del gobierno de llevar internet a todas las aulas.
  ...
  y difusión.
  13/5/09. Eduardo Martín Larequi García (Navarra) La Bitácora del tigre. Más sobre el proyecto de ordenadores para los alumnos. Resumen y comentario sobre la propuesta Zapatero en el Debate del Estado de la Nación.
  13/5/09. Eduardo Martín Larequi García (Navarra) La Bitácora del tigre. Una humilde proposición sobre el asunto de los portátiles para los alumnos de primaria.
  ...
  Debat sobre el projecte 1:1 a la pàgina oficial del GIODE.
  {http://imae.wikispaces.com/space/showlogo/1240766785/logo.png} IMAE_GIODE.png
  ...
  radio macuto. "Resulta
  "Resulta
  que si
  ...
  pilot."
  {http://www.induagua.com/Medios/pulgar.jpg} 27/5/09.
  27/5/09.
  Josep M.
  ...
  llibre digital?. La
  La
  meva pregunta
  Perquè m'ha de trucar a mi una directora perquè li expliqui la part tècnica, ja que des de serveis territorials li han dit que és qui ho tenia més clar?
  Perquè hi ha tants poc centres preocupats per la part tècnica?
  {http://www.induagua.com/Medios/pulgar.jpg} 21/5/09.
  21/5/09.
  Irene PELEGRÍ.
  ...
  DIGITALS OBERTS. ens
  ens
  trobem en
  ESCENARI 1: continguts educatius oberts. Ofereix més autonomia als centres i al professorat, dóna més llibertat i és més flexible, per exemple a l’hora de triar els continguts i els sistemes per visualitzar-los i fer el seguiment de l’alumnat (aules virtuals com moodle).
  ...
  un escenari captiu encaptiuen el qual
  Si la plataforma on els materials han de ser visibles s’ha d’instal·lar al centre, quin centre en tindrà més d’una? Implica això que TOTS els llibres digitals de totes les matèries i nivells seran de la mateixa editorial?
  I si la plataforma no s’ha d’instal·lar al centre sinó que és a servidors de l’editorial, quin ample de banda caldrà per què tot l’alumnat hi pugui entrar i treballar? Ho desconec, són problemes tècnics que van més enllà del meu coneixement, però això no treu que ho vegi complicat.
  ...
  Una altra part ha de correspondre a les editorials, que han de trobar un model de negoci efectiu. Com? No ho tinc clar del tot, però espero que no faci dels centres educatius mercats captius.
  En qualsevol cas, m’agradaria veure un escenari més tirant a l’1.
  ...
  han resolt.
  20/5/09. Ferran RUIZ TARRAGÓ. La Ley de Educación en Catalunya y las TIC. El dictamen
  16/5/09. Eduideas. Polémicas abiertas y libros olvidados. Reivindica la necesidad de ir al fondo de los problemas: ¿Pero dónde han quedado los debates sobre comprensividad e implantación de la LOE? ¿Dónde está el replanteamiento del currículum que teóricamente implican las competencias básicas? ¿Qué pasa con las reivindicaciones sobre ratios y bajas? ¿Dónde ha quedado aparcado el estatuto docente? ¿Ya no se mueven los grupos por las horas de cada asignatura?
  15/5/09
  {http://www.induagua.com/Medios/pulgar.jpg} Tertúlia
  Tertúlia
  sobre el projecte 1:1 Tertúlia
  Tertúlia
  sobre el
  15/5/09. Jordi JUBANY. La llum i la boira. Destaca la tasca educativa que es fa a Catalunya.
  15/5/09. EL PERIÓDICO. Pioneros en Sant Sadurní. Sobre la experiencia del Centre Jacint Verdaguer. El ordenador, al contrario de lo que pretende el Gobierno, pertenece a la escuela y no puede salir del recinto. Según Robert Muñoz, director de secundaria del Jacint Verdaguer, la integración del portátil en el aula "crea expectación, pero no garantiza el autoaprendizaje". Por ello,"La formación ha sido hasta hoy muy técnica, pero ahora la pedagógica es la más importante"
  ...
  Espero haver-te aclarit que des del peu del canó s'està abordant el tema amb total transparència i honestedat, i espero que t'hi sumis tu també aportant, des de la transparència i honestedat, les teves propostes i que des del teu peu del canó, el Departament, facis el possible per millorar aquest projecte.
  Ramón BARLAM. Zona de Desenvolupament Proper. Resum: El problema és que la ZDP de les empreses del sector i de les editorials, malgrat la disfressa, té un component exclusivament econòmic i per als experts (vegeu la secció 'enllaços') és exclusivament pedagògic. El llibre de text, ja sigui en el seu format analògic com digital, és incompatible amb l'Escola 2.0. Molts acabaran els seus estudis de magisteri sense que en alguns casos se'ls hagi explicat res sobre webquest, caceres del tresor, intel·ligències múltiples, etc. I al setembre arribaran als centres i es trobaran amb unes connexions tercermundistes (les instal·lacions del projecte Heura van més malament que una escopeta de fira) que impedeixen desenvolupar qualsevol activitat en xarxa amb un mínim de garanties. Això per no parlar dels amples de banda (que no han funcionat mai si el centre no s'ha preocupat pel seu compte contractant segones línies). O es trobaran amb un sistema d'incentius professional decimonònic (càtedres).... Ordinadors a la motxilla sí, però consensuem-ho i planifiquem-ho bé !, 7/5/09.
  ...
  els mestres. II potser ja
  {http://www.induagua.com/Medios/pulgar.jpg} Anna Pérez. Debate sobre el proyecto 1:1. Resumido al castellano., 6/5/09
  Ramón TORNÉ TEIXIDÓ, professor de grec, Llibres no?. Comentari del post de Jordi Adell amb molt bons arguments sobre la poca relació entre innovació i llibres digitals. 4/5/09, enviat per Carme Barba.
  ...
  {http://2.bp.blogspot.com/_fOJD67rCP10/SblXDQ-5kfI/AAAAAAAAVSw/mX385h5J2rU/s400/pc_magalhaes_4.jpg}
  PORTUGAL. Iniciativa Magalhaes.
  ...
  um computador
  Vídeo fet a Portugal, l´únic país europeu, juntament amb Espanya, que ha signat acords amb INTEL I MICROSOFT.
  Valoració sobre el PROJECTE MAGALHAES.
  (view changes)

Thursday, November 10

 1. page home edited ... DEFINITIU 12.05.09 Documento definitivo Els sotasignants, persones vinculades al món de …
  ...
  DEFINITIU 12.05.09
  Documento definitivo
  Els sotasignants, persones vinculades al món de l'educació, davant les darreres decisions polítiques relacionades amb l'impuls dels llibres de text digitals i que cada alumne adquireixi un ordinador portàtil
  ...
  Que es faci una dotació a tots els centres de les infraestructures necessàries i suficients i que se'n garanteixi el funcionament correcte (connectivitat a internet, electricitat, etc.).
  Que el Departament d'Educació garanteixi que tots els centres del país, i no únicament els que actualment tenen les infraestructures o el poder adquisitiu adient, puguin participar en el Pla.
  Κατασκευή Ιστοσελίδων
  (view changes)

Tuesday, September 7

 1. msg Elecció del SO message posted Elecció del SO Crec que cal contemplar la possibilitat d'escollir entre diferents sistemes: Linkad Windows Appl…
  Elecció del SO
  Crec que cal contemplar la possibilitat d'escollir entre diferents sistemes:
  Linkad
  Windows
  Apple
  ... I les possibilitats que sorgiran
  e-books, iPad...
  Crec que la llibertat i la creativitat caminen de la mà, no podem anar amb apriorismes ni pensaments absoluts
  1:03 am

Monday, September 21

Thursday, September 17

 1. page space.menu edited Portada Manifest Manifiesto Adhesions
  Portada
  Manifest
  Manifiesto
  Adhesions
  (view changes)
  1:35 am

More